Actueel
21-02-2015 22:31
Verjaardag
Mijn verjaardag in huiselijke kring gevierd. Ik kon het niet laten om veel lekkere dingen te maken zoals een chocolade-truffeltaart en soezen met abrikozenvulling en slagroom. Mijn zoon had een geweldige tulband voor me gebakken en gezamenlijk hebben we veel hapjes gemaakt voor bij de...
—————
27-03-2014 10:10
Veel hapjes verzorgd en zelf op workshops geweest
Ik heb een druk jaar gehad. Ben op workshops en cursussen geweest, heb verjaardagen verzorgd en kook nog steeds de sterren van de hemel!In Beeskow en Berlijn geweest en heel veel geleerd over het duurzaam produceren en telen van voedsel. Van een visser geleerd om nét gevangen vis te fileren en...
—————
22-05-2013 14:37
Ik ga naar een verjaardag en ik neem mee....
Zaterdag 18 mei heb ik met mijn man samen de borrelhapjes en het eten verzorgd op een verjaardagsfeestje waar wij zelf ook uitgenodigd waren. Dit was voor alle partijen heel relaxed, want zij hadden geen omkijken naar het eten en wij hadden het meeste werk natuurlijk al van te voren...
—————
03-05-2013 23:18
Feest!
De volksdansgroep voor mensen met een beperking waar ik vrijwilliger bij ben had maandag zijn afsluitvondje. Met man en dochter samen de avond en het eten verzorgd. Het is voor de groep een jaarlijks hoogtepunt. Het eten viel in zeer goede aarde. Bijna alles was op en ook...
—————
19-04-2013 20:48
Workshop Zweedse Hapjes bij de Bleerinck in Emmen
Gisteravond na een voorbereiding van meerdere dagen een workshop Zweedse Hapjes verzorgd voor een groep van 45 dames op...
—————
15-02-2013 13:45
Reden voor een luxe lunch
Onze zoon was over uit Canada. Hij had een cursus in Genève en zag zijn kans schoon om voor weinig extra geld bij ons langs te komen. Vrienden wilden hem ook graag nog even treffen, op een dag dat de avond al bezet was. Dé oplossing was dus een gezellige luxe lunch samen waarbij we heerlijk rustig...
—————
22-12-2012 15:15
Lekker genieten
Op bezoek geweest bij vrienden en daar deze heerlijke zalmtaart meegebracht. De taart is gemaakt volgens het principe van de Zweedse Hapjes, maar dan groot gelaten, waardoor je ook helemaal los kunt gaan bij de garnering. Voor de garnering heb ik toefjes roomkaas met tomaat en paprika, gerookte...
—————
11-10-2012 16:33
Schrijf mij
Heeft u vragen en/of opmerkingen over mijn producten of diensten? Neemt u dan a.u.b. contact met mij op, Ik stel uw mening, suggestie of idee zeer op prijs. Dit helpt mij om mijn diensten mogelijk nog verder te verbeteren. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
—————
11-10-2012 16:32
Welkom bij mijn nieuwe web presentatie
Welkom op mijn nieuwe website. Hier zal ik nieuws over op handen zijnde workshops melden
—————
—————
Contact
Laetitia van Nierop Eten en KokenSteffensberg 39
Westerbork
9431 CX
Ingeschreven bij KVK onder nr. 65232704
06-51802812
laetitiavannierop@telfort.nl